Wat Kost Een Scootmobiel? - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Published May 20, 22
7 min read

Wat Kost Een 2e Hands Scootmobiel? - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

De Scootmobielshop

Vrijheidstraat 32/bus 5, 2000 Antwerpen
0468 32 46 12
Tweedehands Scootmobiel

Bouwjaar, Vraag naar de factuur. Zo bent u zeker van het bouwjaar. Reservesleutel, Een slot vervangen kost wel wat dus vraag zeker uw reservesleutel en handleiding. Werkt de verlichting? Werken de richtingaanwijzers? Wegligging, Probeer steeds uw seniorenscooter uit. Rij een tijdje op verschillende snelheden en op verschillende ondergrond. Zo krijg je een goed beeld van het comfort, niveau en de vering.

"Ik blijf mobiel" kan u helpen om de waarde van een tweedehands scooter correct te berekenen. Vraag gerust naar ons advies.

Scootmobiel Oblix 1 jaar oud, Scootmobiel, zo goed als nieuw. 1 Jaar oud, ziet er goed uit, is weinig gebruikt. Lijkt meer op een brommer met 3 wielen dan een s, Zo goed als nieuw Ophalen.

Denkt u erover om een scootmobiel te kopen? Als u slechter ter been wordt kan een scootmobiel een ideaal hulpmiddel zijn om uw vrijheid te vergroten. U bent niet (meer) afhankelijk van anderen om ergens naar toe te gaan. Een afspraak met een goede vriendin of een tripje naar de supermarkt horen weer tot de mogelijkheden.

De Beste Scootmobiel Van 2022 - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Waar Kan Ik Een Gebruikte Scootmobiel Kopen? - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.beTweedehands - Meyra Retail & Services - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Snelheid: Hoe sneller de scootmobiel kan rijden, hoe beter de motor moet zijn en hoe duurder de scootmobiel wordt. De instapmodellen beginnen bij zo’n 5 km/uur. Een echte snelle scootmobiel kan meer dan 20 km/uur rijden, dit is vergelijkbaar met een fietser. De vraag is of u dat wel nodig heeft.

De prijzen beginnen bij zo’n €2500 voor 15 km/uur en hoger. Afstand/Bereik: De afstand die u in 1 keer (zonder tussentijds te hoeven opladen) kunt afleggen met uw scootmobiel wordt bepaald door de accu die erin zit. Hoe sterker de accu, hoe meer kilometers u op 1 accu zal kunnen afleggen.

3, 4 of 5 wielen: 3 wielen vergroten de wendbaarheid van uw scootmobiel. De draaicirkel (de ruimte die u nodig heeft om om te draaien) is kleiner waardoor het makkelijker is om door gangpaden in winkels te manoeuvreren of binnenshuis rond te rijden. Om u een idee te geven, een kleine draaicirkel betekent tot ongeveer 1.

Ook is een scootmobiel met 3 wielen lichter. Een scootmobiel met 4 wielen geeft meer stabiliteit en kan een hogere snelheid halen. Er zijn zelfs scootmobielen met 5 wielen. Het enige merk dat 5 wielen aanbiedt is Quingo. De 5-wielers zijn zwaarder maar ook super stabiel. Dit is handig als u vaak langere afstanden aflegt (scootmobiel).

Scootmobiel Met 2 Zitplekken Kopen? Kijk Snel! - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

De draaicirkel van een 4 of 5-wielen scootmobiel kan oplopen tot meer dan 2. 50 meter. Hellingsgraad: Op de meeste plekken in Nederland is dit waarschijnlijk niet zo heel belangrijk. Woont u echter in het Limburgse heuvellandschap, de Utrechtse heuvelrug, dicht bij de duinen of bij de Veluwe? Dan wilt u wellicht wat extra betalen om in plaats van maximaal 5% klim tot wel 20% helling aan te kunnen.

Als laatste hebben sommige gebouwen ook een steile entree. Probeert u zich dus eens voor te stellen waar u allemaal vaak komt en of u daarvoor een heuvel op of af moet. Belasting: Hoeveel gewicht bent u van plan te vervoeren? Gaat u vaak zware boodschappen halen of heeft u een hoger lichaamsgewicht? Dan is een zwaardere en stabiele scootmobiel aan te raden (bij voorkeur geen 3 wielen).

Inklapbaar of vast: Een opvouwbare scootmobiel kunt u meenemen in de kofferbak van uw auto. Inklapbaar is over het algemeen goedkoper dan een vaste scootmobiel. Prijzen van een nieuwe opvouwbare scootmobiel beginnen bij zo’n €500. Merk: Een eigen merk is goedkoper dan de kosten van een van de bekende merken zoals Vermeiren, Quingo, Handicare, Sterling, Excel, Pride, Drive of Afikim.

Tweedehands Scootmobiel Kopen? - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.beScootmobiel? Nieuw & Gebruikt Op - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Sommige scootmobielen bieden echter 2 zitplaatsen. Dit kan fijn zijn als u nog wel kunt rijden maar uw partner niet meer. De kosten van een scootmobiel met 2 zitplaatsen zijn over het algemeen hoger dan van een scootmobiel geschikt voor 1 persoon. Kopen of huren: Als u de scootmobiel slechts voor een aantal weken of maanden nodig heeft is het waarschijnlijk voordeliger om te huren dan om te kopen.

Prijsberekening Tweedehands Scootmobiel - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Wat Kost Een Tweedehands Scootmobiel? - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.beWat Kost Een 2e Hands Scootmobiel? - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

U kunt ook eerst een scootmobiel huren zodat u kunt testen of hij echt bevalt alvorens de scootmobiel daadwerkelijk te kopen. Service en garantie: Hoe beter de service en hoe langer de garantie, hoe hoger de prijs van de scootmobiel. Wordt de scootmobiel rijklaar bij u op de stoep afgeleverd of moet u hem zelf gaan ophalen ergens? En hoe zit het met de jaarlijkse servicebeurt? Bovendien bieden sommige bedrijven een pechdienst aan waarbij ze u komen helpen als u onverhoopt stil komt te staan.

Dit bepaalt namelijk waar de scootmobiel aan moet voldoen. Bent u van plan de scootmobiel alleen binnenshuis te gaan gebruiken of voor korte ritjes naar de supermarkt bij u in de buurt? Dan is een eenvoudig niet-inklapbaar model met 3 wielen (voor een kleine keercirkel) met een kleine draaicirkel waarschijnlijk voldoende.

De kosten van de scootmobiel zullen in het eerste geval lager zijn dan in het tweede geval (scootmobiel). Mocht u tot de conclusie komen dat u een scootmobiel toch te groot en/of te duur vindt. Of dat u iets zoekt met een nog kleinere draaicirkel. Overweeg dan om een elektrische rolstoel aan te schaffen in plaats van een scootmobiel.

U bent op zoek naar een scootmobiel. Wellicht bent u specifiek op zoek naar een gebruikte scootmobiel. Graag helpen we u met het vinden van een voor u geschikt product. Bevat ons huidige assortiment niet wat u zoekt? Wellicht hebben we een interessant DEMO-product voor u. Indien dit niet het geval is, kunt u ons altijd vragen uit te kijken naar een model dat voor u geschikt zou kunnen zijn.

Scootmobiel Met 2 Zitplekken Kopen? Kijk Snel! - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Ook voor onze occasion scootmobielen bent u bij ons verzekerd van het beste advies en de beste service en dat tegen een eerlijke prijs. Daarbij geven we op onze tweedehands scootmobielen U rijdt hiermee zelfstandig en zeker alle ritten die u wilt rijden. Bekijk ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.

De scootmobiel wordt gecontroleerd op 50 punten dat in een overzichtelijk keuringsrapport wordt meegeleverd. Voor de gebruikte accu's zit er een testrapport bij, zodat u niet voor verrassingen komt te staan of hoge kosten. Het kopen van een gebruikte scootmobiel levert op deze manier geen risico's meer op, omdat u verzekerd bent van de kwaliteit en de service van Zorg Totaal.

Veel mensen gaan daarom op zoek naar gebruikte scootmobielen. Dit kan echter nadelen met zich meebrengen. Veel tweedehands scootmobielen worden namelijk geleverd zonder garantie en vaak weet u niet hoe het product gebruikt en onderhouden is. Tevens zijn de accu's vaak af en toe niet meer goed, onder andere omdat men vaak onbekend is met een goed en gedegen laadadvies.

Daarom hebben we voor u de gulden middenweg gevonden: ons DEMO-assortiment. Deze scootmobielen worden geleverd met beperkte tot in sommige gevallen volledige garantie. Daarbij bent u verzekerd van het beste advies en onze uitstekende service. Vindt u het product dat u zoekt niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we met u andere mogelijkheden.

Tips Over Lagere Kosten Van Een Traplift - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Scootmobiel Kopen Tot Wel €630 - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.beBrommobielen En Scootmobielen Te Koop - Tweedehands Scootmobiel Kopen? DeScootMobielShop.be

Uiteraard worden onze scootmobielen te allen tijde geleverd met de service en het advies dat u van ons mag verwachten. Bekijk ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op: 0318-241001.